2009. szeptember 1., kedd

Mesekönyvek Csingilingről és tündérbarátairól

A könyvadatok csupán tájékoztató jellegűek!


Tündérrév titkai

Látogass el Tündérrévbe, pillants bele Csingiling és barátai vidám életébe! Nézd, hogy játszanak tündérfogót a színes virágok között, hogyan lovagolnak nyúlháton. Minden jelenetet pompás térbeli képen élhetsz át. Négy kis könyvecskét is találsz ebben a meseszép albumban, mindegyik négy pici titkot rejt: tündérnaplót, verseket, csodás vázlatokat. És a végén fantasztikus meglepetésben lesz részed!

Könyv adatok:

Ár: 3999Ft.-
Kiadó: Egmont Kiadó
Oldalak: 10
Kiadás éve: 2008

Ráni a Sellő-öbölből


Szegény Ráni! Bizony nem könnyű a dolga Tündérrév egyetlen szárny nélküli tündérének! Úgy érzi, a vízi tehetségű tündéreknek többé nincs már rá szükségük. Sőt a többi tündér is ferde szemmel néz rá. Ráni elhagyja hát Tündérrévet, és elmegy a Sellő-öbölbe. Megtanul a víz alatt lélegezni, és megismeri a sellők csodaszép palotáját. A sellőlányok új frizurát készítenek neki, és sellőmódi szerint öltöztetik. Ám Ráni a sellők közé sem tartozik igazán. Hát akkor hol is van az otthona?

Könyv adatok:

Ár: 1199 Ft.-
Kiadó: Egmont Kiadó
Oldalak: 96
Kiadás éve:
2006

Becő és a nagy bogyócsata


Jártál már Sohaország titkos szívében Tündérrévben?
Tündérrév, ez a varázslatos hely, nem más, mint a sohatündérek birodalma. Az itt lakó minden tündérnek van valami különleges tehetsége. Az egyik vízzel varázsol, a másik gyorsabban repül, mint a szél. Becő, a tündérlány az állatok nyelvén ért. Rá vár a feladat, hogy megállítsa a háborút a kolibrik és a mókusok között, ami egyre nagyobb bonyodalmakhoz vezet. Vajon sikerül-e összefogásra bírni az állatokat, hogy együttes erővel győzzék le a veszélyt?

Könyv adatok:

Ár: 1199Ft.-
Kiadó:
Egmont Hungary Kft.
Oldalak:
88
Kiadás éve:
2005

Csingiling bajban van

Jártál már Sohaországban? Ha nem, akkor itt az alkalom, hogy Csingling történetén keresztül bepillanthass Tündérrév varázslatos hétköznapjaiba. Ebben a könyvben Csingling történetét meséljük el, hogyan vesztette el kalapácsát és vele együtt tehetségét. De minden jó - ha a vége jó...

Könyv adatok:

Ár: 1199 Ft.-
Kiadó: Egmont Kiadó
Oldalak: 112
Kiadás éve: 2006

Csingiling - mesekönyv a rajzfilm alapján

Minden kisbaba első kacajából tündér születik. Sokféle tündér létezik, de sohatündér csak Sohaországban él. E varázslatos sziget szívébe, Tündérrévbe érkezett az a kacaj, amiből Csingiling pattant ki. Első nagy megmérettetése az volt, hogy rájöjjön, mihez is van tehetsége. A második pedig, hogy el is fogadja azt...

Könyv adatok:

Ár: 2499 Ft.-
Kiadó: Egmont Kiadó
Oldalak: 64
Kiadás éve: 2008

Sohatündérek

Láttál már valaha tündért? Ebből a csodaszép könyvből megtudhatod, hogyan születnek, hol és mivel töltik napjaikat és mennyi-mennyi kalandot élnek meg Sohaországban.

Könyv adatok:

Ár: 3999 Ft.-
Kiadó: Egmont Kiadó
Oldalak: 144
Kiadás éve: 2008

Csingiling és barátai

Mesekönyv, kaleidoszkóp és dianéző!
Tündérrévben zajlik az élet: fény derül egy fazekastündér titkára, tanúi lehetünk egy elszánt bogyócsatának és megláthatjuk, mi kel ki egy különös magocskából!
A bájos tündérek, Csingiling, Becő és Lili sohaországi kalandjait most diaképeken is követheted. A nézegető kaleidoszkópos felén pedig csodálatos, Tündérrévhez méltó színvarázst állíthatsz elő a mellékelt lemezek segítségével.

Könyv adatok:

Ár: 5499 Ft.-
Kiadó: Egmont Kiadó
Oldalak: 30
Kiadás éve: 2007

Sohatündérek Birodalma

Kedves tündérrajongók! Sok hasznos és fontos tudnivalót olvashattok ennek a sohatündér-mindentudónak lapjain. Mekkora is pontosan egy tündér? Mi készíthető bogárhajból? Sőt még az is kiderül, hogyan készül az ínycsiklandó mákostekercs - tündér módra. Ráadásul sok-sok meglepetés rejtőzik a könyv oldalain és a felhajtható fülek alatt. Ha minden tündéri tudnivalóra kíváncsi vagy, ne habozz! Kövesd jobbról a második csillagot!

Könyv adatok:

Ár: 1499 Ft.-
Kiadó: Egmont Kiadó
Oldalak: 20
Kiadás éve: 2007

Tündérmesék Sohaországból

Csak egy pici varázslat, és máris beleélheted magad a Disney-tündérek legújabb mesés kalandjaiba! Íme négy kedves történet, melyekben a sok kis tündér először lázas igyekezettel készül a Nagy Játéknapra, ami nagyon jól sikerül, de a verseny után sajnos elárasztja a víz Tündérrévet! Ki gondolná, hogy vannak, akik ennek még örülnek is?
Olvashatsz még Csingilingről, hogy vajon kit is illet az a bizonyos talált "kincs", valamint arról, hogyan lehet ihletett meríteni a barátságból.

Könyv adatok:

Ár: 2799 Ft.-
Kiadó: Egmont Kiadó
Oldalak: 96
Kiadás éve: 2007

Tündérek kincse

Tündérrévben eljött a kincsvadászat ideje!
Rivalda királynő minden évben felad tündér alattvalóinak egy rejtvényt, melynek megfejtése egy csodás díj! De ebben az évben a nyomok mindenfele vezetnek, csak a helyes irányba nem. Vajon ki oldja meg a rejtélyt?
És mi lehet a titokzatos kincs?

Könyv adatok:

Ár: 1200 Ft.-
Kiadó: Egmont Kiadó
Oldalak: 12
Kiadás éve: 2006

Sohaország tündérei

Négy gyönyörű új történet, amely elvezet a tündérek országába. Megtudhatjuk, milyen kalamajka kerekedhet abból, ha a rakoncátlan tündérek játszani kezdenek, ki kerül ki győztesen a bogyócsatából, milyen ajándékot rejt Ráni számára a kagyló, és azt is, mekkora felbolydulást okoz a napfogyatkozás.

Könyv adatok:

Ár: 3299 Ft.-
Kiadó: Egmont Kiadó
Oldalak: 144
Kiadás éve: 2006

Vidia és a tündérkorona

Csengettyűk finom csilingelése vezet el Tündérrévbe, melynek szívében áll a nagy Honfa, tündérlányok és tündérfiúk százainak otthona. Sok mesés kalandban lehet részed, ha ellátogatsz ide. Most éppen Vidiát kísérheted el nyomozóútjára, mert e varázslatos helyen történt egy nap, hogy eltűnt a király korona.

Könyv adatok:

Ár: 1199 Ft.-
Kiadó: Egmont Kiadó
Oldalak: 112
Kiadás éve: 2006


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ideírhatod véleményedet a látottakról!